fbpx

Бананка та міський рюкзак, з чим носити. Частина 1

Бананка та міський рюкзак, з чим носити

Рюкзаки міцно прижилися у наших гардеробах. Шкільний рюкзак давно вже не лише шкільний. У наш час рюкзак та бананка не вважаються аксесуаром лише спортсменів, людей, які обирають активний спосіб життя чи вуличних торговців. Ці багатофункціональні речі вибирають абсолютно все: мама на прогулянці з дитиною, студент, що спізнюється на чергову пару, дівчина, яка збирається на вечірку або фешенебельний ресторан, молодий чоловік у костюмі, який з суворим виразом обличчя йде на ділову зустріч, і навіть люди похилого віку час неспішної прогулянки у парку.

Міський рюкзак і бананка якраз зараз перебувають на піку популярності, і якщо раптом у тебе досі їх немає, всі модні блогери із заголовків своїх статей просто кричать тобі – купи. Модні будинки цього року сміливо використовують рюкзаки у своїх показах, не соромлячись експериментувати із образами. Легендарні фешн бренди Chanel, Calvin Klein, Christian Dior, Louis Vuitton охоче включають цей аксесуар у свої колекції. Хоча кордони все більше стираються, багато хто все-таки запитує: з чим найкраще поєднувати міський ранець і поясну сумку, щоб образ був яскравим, незабутнім і ефектним. Ми вже не раз повторювали, що наші моделі представлені в 17 цікавих кольорах, кожен з яких має свою неповторну межу і не залишиться непоміченим. А як поєднувати рюкзак зі стилем Casual та діловим стилем – розповімо далі.

Casual (кежуал) стиль Ті, хто знає англійську мову, легко зрозуміють, що назва стилю перекладається як «неофіційний, невимушений». Основою даного стилю є весь зручний одяг. Це і джинси з футболкою або толстовкою, спідниця зі світшотом, штани з бомбером, а ще сорочки, сукні та піджаки – тобто звичайний гардероб середньої людини. По суті, стиль кежуал — це суміш кількох стилів, що використовує принцип еклектики. Тому легку сукню легко можна доповнити офісним піджаком і спортивним взуттям. На першому місці комфорт, який тонко межує зі свободою та стильністю. Якщо ви в бабусиній шафі знайдете речі, які знову повернулися в моду, — це тільки плюс. Але не варто перестаратися, всьому має бути міра. Старі витягнуті лосини у поєднанні із сукнею з випускного – це вже надто. Відмінне поєднання – це джинси скінні або джегінси з майкою або футболкою, джинсовий жилет, яскраві кеди та Surikat Сity блакитного кольору. Аксесуарів тут багато не потрібно, можна доповнити образ кількома браслетами, а все інше скаже ваша усмішка.

Gorodskoy-rukzak-Surikat-City-2

Зверніть увагу на таке цікаве поєднання, як джинси скінні, подовжена трикотажна футболка — сукня та круті кросівки з яскравими шнурками. Рюкзак або бананка стануть зіркою в цьому поєднанні. Вміло образ можна доповнити масивними окулярами з оправами пастельного кольору та такими модними цього сезону чокерами. Для тих, хто не знає, чокер — це коротке намисто, що щільно прилягає до шиї, ультрамодний аксесуар родом з 90-х. P.S. А коти носили його ще до того, як це стало мейнстрім 🙂

Gorodskoy-rukzak-Surikat-Megapolis-1

Хлопці, не засмучуйтесь, для вас теж є безпрограшне поєднання: білі кеди Converse і біла майка, що автоматично перетворюють вас на Ченнінга Татума (ну любимо ми його), який рятує Білий Дім. Чорні базові джинси скінні та біло-синя сорочка в клітку майже роблять із вас у хіпстері, окуляри теж «на своєму місці». До такого образу підійде рюкзак Surikat Megapolis червоного кольору, але й чорна бананка Surikat теж не буде зайвою у цьому образі.

Bananka-Surikat-1

Діловий або офісний стиль — це не тільки костюм трійка для чоловіків або строга чорна сукня нижче колін для жінок. Це можуть бути широкі штани-кльош або навпаки звужені штани, шкіряна спідниця у поєднанні з вільною блузкою, спідниця-олівець та яскравий топ для дівчат. Хлопці можуть вибрати костюми, але більш сучасного фасону (наприклад, звужені штани та приталений піджак), експериментувати з сорочками та краватками різних кольорів та тонів. Взути можна як туфлі, так і не такі строгі мокасини. І взагалі, цього року все активно доповнюють діловий одяг кросівками, то чому б не розбавити його рюкзаком. І тут слід вибрати найбільш стриманий колір — темний, сірий чи темно-синій.

Look, що запам’ятовується, — це базовий однотонний топ, класичний піджак і короткі штани-кльош, чорні човники і однотонний рюкзак. Аксесуарів у цьому випадку варто використовувати по мінімуму, а ось окуляри завжди додадуть вашому образу трохи таємничості та елегантності. Рюкзак коричневого чи чорного кольору тут буде не зайвим, хоча ті, хто особливо люблять експерименти та захоплені погляди перехожих, можуть обрати рюкзак зеленого кольору.

Тим більше не забувайте, що крім строго ділового стилю, виділяють ще неформальний діловий стиль, в якому можна допустити деякі похибки. Варіантів комбінації рюкзака з одягом у діловому або кежуал стилях може бути безліч. Головне — купити рюкзак, а «подружити» його з вашим улюбленим стилем в одязі не проблема!